DESONS

Sobre el so i altres temes

muntanya

Música Diversa - nou àlbum!

Música Diversa, nou àlbum de músiques a Bandcamp. Vet aquí un petit desig fet realitat.

És un plaer fer-les, triar-les, polir-les i compartir-les. I si algú, de tant en tant, et comenta que alguna música li ha agradat o que l'ha emocionat, doncs, què voleu que us digui, a un servidor no li fa falta gaire cosa més!

Avui no toca parlar sobre el que deuen pensar els músics-músics d'aquests reculls, ni diré res sobre la síndrome de l'impostor, ni si hi ha músiques bones o dolentes, grans o petites, senzilles, planeres o complexes… No penso dir-ne res.

Publicar (compartir) d'aquesta manera és molt més fàcil i assequible que abans. Molt més.

Del text de presentació a Bandcamp:

Tots són blocs musicals més aviat curts, senzills i bàsics en el seu plantejament i estructura. Varietat d'estils i d'influències en aquesta tria de músiques fetes entre 2018 i 2022.

Ara, amb les ales d'aquest àlbum, aquestes músiques poden volar. Les que, pacientment, han acompanyat vídeos en un museu, potser travessaran l'oceà a cavall de l'oïda i la ment d'algú.

Amb aquest recull no es malbarata gaire energia. Només hi ha el meu temps i el teu temps. Res de paper, res de plàstic. Aquest escrit i una foto per a la portada.

I del treball de recerca, Amateur and semi-amateur musical practices. Empirical evidence from Poland, que és una enquesta feta a Polònia el 2014 i que es va presentar el 2016 a Porto:

El grup de gent entre 15 i 34 anys són el grup més actiu musicalment, com a músics amateurs o semi amateurs. Els pensionistes són el segon grup més actiu.

Músic amateur i jubilat, vet aquí!

(Em queda pendent saber què vol dir, exactament,  semi amateur…)

< tornar a ESCRITS