DESONS

Sobre el so i altres temes

muntanya

El món sencer i aquesta web

Joan Queralt, al programa "Més 324" del passat 23 de maig (minut 32:48):

"[…] Fer política és molt difícil, fer política efectiva, fer política transformadora. […] La realitat és molt dura. Vull dir, al final estem en una societat en que s'ha d'aconseguir que a les set del matí, quan tu obres l'aigua calenta per dutxar-te, et puguis dutxar amb aigua calenta.

No amb aigua, amb aigua calenta, quan a tres quarts parts del món no hi ha ni aigua per dutxar-se i nosaltres volem aigua calenta. I volem el gas per fer el cafè, o l'electricitat per endollar la cafetera. Vull dir, això condiciona molt l'activitat política.

I la gent… una cosa és el que pot dir de forma més o menys convençuda en determinats moments, i una altra cosa és quan això s'ha de posar en marxa, eh. És complex… Avui dia fer política és molt complex perquè hi ha moltes variants i hi ha molts interessos, i després no sabem si el que tenim al costat és dels nostres!"

La dificultat de la política i l'aigua calenta de la dutxa. El luxe d'aquesta aigua, amb tot el que representa. I el que aquest gest gairebé automàtic i inconscient pot fer ressonar en nosaltres.

Sovint es fa difícil dir alguna cosa, amb aquest món nostre i en el meu cas, en aquesta web. Vet aquí.

Tothom usa Twitter, per escriure curt i tenir un ràpid i ampli ressò. Novetats, comentaris, opinions, reflexions, crítiques, atacs i defenses.

Amb el blog Quadern de Sons, ja vaig tenir la meva dosi més continuada de posts, amb una mitjana de dos per setmana durant les 534 setmanes que va durar, entre l'octubre de 2003 i el gener de 2014.

Aquí, en aquesta web, el ritme és molt més pausat. Estaria bé escriure-hi cada setmana, però no hi ha cap obligació i, a més a més, els interessos són, també, més diversos.

És per això que he afegit la subscripció a una newsletter, gràcies al servei senzill i gratuït de Tinyletter, per enviar la notificació de cada nou post.

< tornar a ALTRES